KOI JUNIOR / SENIOR : KOI junior 0,5kg

KOI junior 0,5kg

Po výživovej stránke kompletné krmivo vyrobené z najkvalitnejších surovín dodáva všetky potrebné látky pre zdravý rast, zvýšenie imunity a krásne vyfarbenie. Receptúra je vytvorená priamo pre KOI kapry.
Cena
Cena: 5,00 €
Predajná cena bez DPH: 4,17 €
DPH: 0,83 €
Balenie Tooltip kg

Popis

KOI junior do 25cm

Po výživovej stránke kompletné krmivo vyrobené z najkvalitnejších surovín dodáva všetky potrebné látky pre zdravý rast, zvýšenie imunity a krásne vyfarbenie. Receptúra je vytvorená priamo pre KOI kapry. Krmivo je vyvážené tak aby ryby zužitkovali všetko, bez zbytočného odpadu, ktorý by zaťažoval filtráciu a znečisťoval jazierko. Receptúra je tvorená s cieľom dosiahnutia výbornej kondície rýb, zdravotnej  odolnosti a optimálneho rastu. Ryby kŕmené našim krmivom nemajú nadmerne zaťažovanú pečeň a obličky, a preto nedochádza k autointoxikácii rýb pri poklese teploty vody v jazere. 

 

Návod ako správne kŕmiť:

Krmivo je určené pre celoročné použitie. Dôležité je sledovať teplotu vody, nakoľko ryby sú studenokrvné  organizmy a ich metabolická aktivita je priamo závislá na teplote okolia. Pri KOI platí, že menej je viac.

Dôležité je sledovať teplotu vody. Pri teplotách  10 – 15°C stačí kŕmiť jeden až dvakrát týždenne. V mesiacoch keď teplota vody presahuje 15°C kŕmime jeden krát denne, najlepšie v rovnaký čas. Pri teplotách 20 - 25°C sú KOI kapry najaktívnejšie a môžeme kŕmiť  ad libitum (koľko zožerú). Pri teplotách nad 28°C a rovnako aj pod 10°C ryby prestávame kŕmiť. Kŕmime v malých dávkach, aby ryby požrali všetko plávajúce krmivo. V prípade nemožnosti kŕmenia z dôvodu napríklad dovolenky, ryby nedokrmujeme (naše jazierko ako zdravý biotop dodá určité množstvo prirodzenej potravy samé).

Kŕmna dávka:

Denná kŕmna dávka je 1,5 až 2,0% hmotnosti rybej obsádky (jeden 1kg kapor by mal v kŕmnej dávke prijať 15 až 20 gramov krmiva).

Nezatazuje vodu KOI superpremium

 

Kúpiť

 

Recenzie

Zatiaľ tu nie je žiadna recenzia.

Predpoveď počasia

Videonávody

Zaujímavosť

Prečítajte si